Recenze Starfield: Hvězdné zklamání
i Zdroj: Bethesda Game Studios
Recenze her Starfield Recenze Recenze Starfield: Hvězdné zklamání

Recenze Starfield: Hvězdné zklamání | Kapitola 2

Jarmil Černý

Jarmil Černý

17. 10. 2023 13:15

Seznam kapitol

1. Minulost 2. Přítomnost 3. Budoucnost

Kdy jste se naposledy dívali na jasnou noční oblohu plnou hvězd a měli jste ten zvláštní pocit, jaké to asi ve vesmíru je? Jestli jsme sami? A jaké by bylo zažít nesčetná dobrodružství, pokud by lidstvo dokázalo cestovat mezi hvězdami? A stalo se Vám také, že přesně tenhle magický pocit pominul s východem slunce? Ve Starfield to je bohužel dost podobné.

Reklama

Naštěstí jak putujeme časem, i negativní hodnocení kopírující nešvary minulosti se pomalu vytrácí. A přítomnost, odrážející okamžik vydání hry, přináší pozvolné vyjasnění po zamračeném dni. Někde na pomezí pozitivního a negativního leží zbraňový arzenál, který vám hra nabídne. Ne, že by nebylo z čeho střílet a jak vraždit nepřátele. Převážně se ale vyskytují zbraně běžné pro přítomnost doplněné o futuristický vzhled. Čekají Vás automatické pušky, pistole, brokovnice i meče a nože. Z budoucnosti, podle nynějších měřítek, pocházejí jen laserové zbraně.

Nelze opomenout, že v herním světě je velké množství předmětů, které můžete sbírat. Od běžných věcí jako je hrnek na kávu po raritní materiály. Prvně jmenovaný předmět seberete jen proto, abyste prodejem rozšířily obsah své peněženky. Materiály, a nejen vzácné, budete potřebovat pro všelijaké výzkumy, vylepšení a stavby.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama