Jak získat Robuxy zdarma?
i Zdroj: Roblox
Zábava Roblox Článek Jak získat Robuxy zdarma?

Jak získat Robuxy zdarma?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

5. 11. 2023 06:00

Pokud hrajete Roblox, možná jste slyšeli o Robuxech, virtuální měně, kterou můžete použít k nákupu různých předmětů a funkcí ve hře. Robuxy můžete získat za skutečné peníze, ale co kdybyste je mohli získat zdarma? V tomto článku vám ukážeme některé způsoby, jak získat Robuxy do Robloxu zdarma, a také vám poradíme, jak se vyhnout podvodům a rizikům.

Reklama

Hlavním pravidlem je nikdy nevkládat žádné osobní údaje, jako je vaše jméno, adresa či další zneužitelné informace na žádné internetové stránky třetích stran. Většina stránek je totiž podvodných a na Robuxy zdarma vás pouze lákají, aby mohly zneužít vaše údaje. V tomto článku najdete několik ověřených a legálních způsobů jak k Robuxům přijít.

Jak získat Robuxy zdarma

Robuxy jsou cenné a žádané, protože vám umožňují zlepšit svůj herní zážitek, kupovat nové oblečení, doplňky, herní měnu a další. Existuje několik způsobů, jak získat Robuxy do Robloxu zdarma, ale ne všechny jsou snadné. Zde jsou některé z možností, které můžete vyzkoušet:

  • Vytvoření hry do Robloxu. Pokud máte programovací dovednosti a oplýváte kreativitou, můžete vytvořit svou vlastní hru do Robloxu a získat Robuxy z prodeje herních předmětů, doplňků nebo reklam. Tento způsob vyžaduje čas a úsilí, ale může být velmi odměňující, pokud vytvoříte populární a kvalitní hru. Abyste mohli vytvořit hru v Robloxu, musíte využít nástroj Roblox Studio, který je zdarma ke stažení. Můžete se také naučit programovat pomocí jazyka Lua, který je používán pro tvorbu her do Robloxu.
  • Použití propagačních kódů Roblox. Roblox občas vydává speciální kódy, které můžete zadat do svého účtu a získat zdarma Robuxy nebo jiné předměty. Tyto kódy jsou obvykle omezené časem nebo počtem použití, takže musíte být rychlí a sledovat oficiální sociální média Robloxu. Abyste mohli použít propagační kód v Robloxu, musíte navštívit stránku „Redeem Roblox Promotions“ a zadat kód do formuláře. Poté kliknout na tlačítko Redeem a zkontrolovat, zda jste obdrželi svou odměnu.
  • Získání Robuxů z Microsoft Rewards. Pokud máte účet Microsoft, můžete se přihlásit k programu Microsoft Rewards a získat body za vyhledávání v Bing, prohlížení webových stránek, dokončování průzkumů nebo úkolů. Tyto body můžete poté vyměnit za dárkové karty Roblox, které můžete použít k nákupu Robuxů. Tento způsob je zcela legální a bezpečný, ale může trvat dlouho, než nasbíráte dostatek bodů. Abyste se mohli připojit k Microsoft Rewards, musíte navštívit stejnojmennou stránku a kliknout na tlačítko Join Now. Poté se musíte přihlásit ke svému účtu Microsoft a souhlasit s podmínkami. Poté můžete začít sbírat body a sledovat svůj pokrok.
  • Vytváření a prodej nových herních avatarů a doplňků. Pokud máte talent pro design, můžete vytvářet a prodávat nové herní avatary a doplňky na tržišti Robloxu. Můžete vytvářet oblečení, klobouky, brýle, vlasy nebo jiné doplňky pro vaši postavu a nabízet je ostatním hráčům za Robuxy. Musíte však mít na paměti, že Roblox si bere 30% provizi z každého prodeje a že musíte dodržovat pravidla a směrnice Robloxu pro tvorbu obsahu. Abyste mohli vytvářet a prodávat nové herní doplňky, musíte použít nástroj Roblox Studio a nahrát své výtvory na stránky Robloxu. Poté můžete nastavit cenu a popis svých předmětů a zveřejnit je na tržišti.
  • Obchodování s předměty ve hře. Pokud máte nějaké vzácné nebo cenné předměty, můžete je nabídnout k výměně za Robuxy nebo jiné předměty na tržišti Roblox. Tento způsob vám umožní získat Robuxy z vašich stávajících zdrojů, ale musíte být opatrní. Vždy si zkontrolujte hodnotu a poptávku předmětů, které chcete obchodovat, a nikdy neobchodujte mimo oficiální platformu Roblox. Abyste mohli obchodovat s předměty ve hře, musíte mít členství Premium, které vám umožní přístup k funkcím obchodování. Poté můžete navštívit stránku s obchodováním a vyhledat uživatele, kteří mají předměty, které vás zajímají, nebo nabídnout své předměty k výměně.

To jsou některé z možných způsobů, jak získat Robuxy do Robloxu. Některé způsoby jsou jednodušší než jiné, nikdy však nejde získat Robuxy zdarma bez jakékoliv snahy. Vždy je třeba vyvinout alespoň malé úsilí k jejich získání. Pokud vám někdy někdo bude nabízet Robuxy úplně zdarma, pak půjde nejspíš o podvod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama