Pomočil se a ukázal přirození. Český streamer Novby znovu úřaduje
i Zdroj: Twitch: Novby
Zábava Článek Pomočil se a ukázal přirození. Český streamer Novby znovu úřaduje

Pomočil se a ukázal přirození. Český streamer Novby znovu úřaduje

Jarmil Černý

Jarmil Černý

2. 2. 2024 09:00

Potížista Novby je znovu na scéně. Není to tak dávno od jeho posledního incidentu, kdy všem přítomným divákům na jeho kanále ukázal živě nejen své pozadí, ale také pokálené tělo potom, co si užíval nočních radovánek.

Reklama

Novby není žádným neznámým jménem. Jeho živá vysílání sledují na herní platformě Twitch.tv tisíce diváků. Známý je především svou kontroverzí a častými průšvihy, do kterých dostává sám sebe většinou pod vlivem alkoholu. Za mnohé z nich si už na platformě vysloužil ban.

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Fekálie až po uši! Tohle už český streamer přehnal

Libuje si v kontroverzích a na livestreamech holduje alkoholu, na tom všem staví svoji karieru český streamer Novby.

3. 4. 2023 01:42
1

Naposledy se pro náročné noci probudil celý pokrytý fekáliemi, přičemž celou situaci vysílal tisícům divákům živě na Twitch.tv. Za to si vysloužil sedmidenní ban, sledujícím se následně veřejně omluvil.

V noci ze čtvrtka na pátek si opět užíval alkoholové hrátky, tentokrát na dovolené v řeckém hotelu. Stream probíhal relativně standardně až do doby, kdy si začal streamer pochutnávat na velmi známém řeckém moku zvaném Ouzo, což je pálenka z matoliny (zbytků z vinných hroznů). Do destilátu se často přidávají aromatické byliny a koření a především anýz. Obsah alkoholu tohoto nápoje bývá obvykle 40 %.

Českého streamera Novbyho sebrala kriminálka, reportáž se dostala až do televize

Českého streamera Novbyho sebrala kriminálka, reportáž se dostala až do televize

Kontroverzní český streamer Novby se zapletl do další patálie.

19. 5. 2023 13:35

To Novbyho chování na streamu značně ovlivnilo a streamer začal dělat neplechu. Kromě tradičních nevkusných a neslušných vtipů začal křičet z balkónu hotelového pokoje různá nesrozumitelná zaklínadla. Pravděpodobně se snažil napodobit řečtinu. 

Korunu svému vyvádění nasadil o chvíli později, když se připravoval na ulehnutí do postele, neopatrně totiž divákům ukázal tělo včetně přirození v celé své kráse. Následně se záběr zastavil na streamerově přirození. V tu chvíli začal Novby bez ostychu močit na hotelovou postel. Jelikož je video nevhodné, lze se na něj dostat pouze přes odkaz (obsah se nezobrazí bez přihlášení). Živý přenos následně pokračoval ještě zhruba hodinu a půl, než platforma proti streamerovi zakročila.

Novbyho účet už v tuto chvíli není na vysílací platformě k dohledání, streamer se svými eskapádami totiž vysloužil další ban. Jak dlouhý bude zatím není jasné. My přejme hodně sil slečně nebo paní pokojské na Novbyho hotelu a přejeme jí méně takových hostů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama