KVÍZ: Jak dobře znáte fotbalovou herní sérii FIFA?
i Zdroj: EA Sports
Zábava Článek KVÍZ: Jak dobře znáte fotbalovou herní sérii FIFA?

KVÍZ: Jak dobře znáte fotbalovou herní sérii FIFA?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

6. 3. 2024 14:15

Je tady s námi každý rok. V posledních letech se ale její technologický posun výrazně zpomalil a nově také ukončila spolupráci s Mezinárodní federací fotbalových asociací, což znamenalo změnu celé značky. Řeč je o herní sérii FIFA. Jak dobře ji znáte si můžete ověřit v kvízu základních znalostí.

Reklama

Více jak 40 titulů nesoucích název FIFA vydala společnost Electronic Arts za několik posledních let. Kromě hlavní série FIFA se také několikrát dostalo na podtituly jako FIFA World Cup, FIFA Street či FIFA Mobile. Největší komerční úspěch však série zaznamenala až se vstupem do online hraní a vytvoření masivního modelu mikrotransakcí s prvky náhody a gamblingu. Není tedy divu, že se společnost dělí na dvě poloviny. Jedni ji milují, druzí ji doslova nenávidí. Pokud patříte k první skupině, pak se můžete zapojit do krátkého kvízu a prověřit svoje znalosti této legendární herní série.

Otázka 1/10

Úplně první díl série FIFA s názvem FIFA International Soccer vyšel nejprve pro jakou platformu?

Kvíz otestuje vaše základní znalosti této populární série. Kvíz má celkem 10 otázek. Každá otázka má vždy pouze jednu správnou odpověď. Na konci kvízu najdete výsledek a porovnání s ostatními hráči. Svůj výsledek můžete také sdílet a poslat třeba kamarádům. Hodně štěstí.

Pokud se vám kvíz líbil a užili jste si jeho vyplňování, můžete zanechat komentář nebo palec nahoru pod tímto článkem.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama