KVÍZ: Jak dobře znáte herní sérii GTA?
i Zdroj: Rockstar Games
Zábava GTA 6 Článek KVÍZ: Jak dobře znáte herní sérii GTA?

KVÍZ: Jak dobře znáte herní sérii GTA?

Jarmil Černý

Jarmil Černý

11. 2. 2024 16:30

Čekání na nejnovější díl ze série Grand Theft Auto se může skalním fanouškům zdát jako věčnost. Jste ale opravdu takovým fanouškem série, jak si myslíte? Pokud víte vše o legendární objednávce Big Smoka nebo si ještě pamatujete 2D díly z populární série, pak je kvíz přímo pro vás.

Reklama

Rockstar Games před nedávnem konečně prolomili mlčení a představili veřejnosti pokračování pravděpodobně nejznámější herní série světa. Po velkém oznámení a spoustě nemocí, ale přišla studená sprcha a uvědomění, že čekání bude ještě dlouhé. Rockstar během oznámení totiž potvrdil také datum vydání, to stanovila americká společnost na rok 2025. Různé spekulace, které se objevily na internetu, navíc hovoří o načasování až na podzim či konec léta.

KVÍZ: Jak dobře znáte herní sérii GTA?

Otázka 1/10

V jakém roce vyšel úplně první díl Grand Theft Auto?

Proto je na čase zkrátit si dlouhé čekání na GTA 6 kvízem, který otestuje vaše základní znalosti této populární série. Kvíz má celkem 10 otázek. Každá otázka má vždy pouze jednu správnou odpověď. Na konci kvízu najdete výsledek a porovnání s ostatními hráči. Svůj výsledek můžete také sdílet a poslat třeba kamarádům. Hodně štěstí.

Pokud se vám kvíz líbil a užili jste si jeho vyplňování, můžete zanechat komentář nebo palec nahoru pod tímto článkem. Kvízů na téma GTA je možné vytvořit nespočet, proto bychom mohli v příštím díle kvízu nastavit laťku ještě výše a otestovat, zda máte sérii zmáknutou do posledního detailu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama