Florida Joker chce spojit síly s hackerem, který napadl Rockstar
i Zdroj: Rockstar Games
Zajímavosti GTA 6 Článek Florida Joker chce spojit síly s hackerem, který napadl Rockstar

Florida Joker chce spojit síly s hackerem, který napadl Rockstar

Monika Kočicová

Monika Kočicová

7. 1. 2024 16:30

Floridský Joker v novém videu navýšil požadavek pro odškodnění od společnosti Rockstar Games. Pokud jej vývojáři GTA 6 budou nadále ignorovat, vyhrožuje, že se spojí s odsouzeným hackerem, který v minulosti získal citlivá data o vývoji nové hry a zveřejnil je.

Reklama

Od vydání traileru na Grand Theft Auto 6 požaduje Lawrence Sullivan alias Florida Joker po společnosti Rockstar Games odškodnění za to, že údajně bez souhlasu použila jeho podobiznu pro ztvárnění postavy ze hry, kvůli čemu ho nyní na ulici poznávají náhodní lidé, a tím má zničený život. Již zhruba měsíc vydává videa, ve kterých vyzývá k zaplacení milionů a přitom dává vývojářům ultimáta. Server Insider Gaming nyní upozornil na jeho další příspěvek.

Florida Joker opět vyhrožuje. Na Rockstar má další bizarní požadavek
i Zdroj: Rockstar Games

Florida Joker opět vyhrožuje. Na Rockstar má další bizarní požadavek

Kauza kvůli Grand Theft Auto 6 se rozrůstá. Rockstar ignoroval první výzvu Floridského Jokera, který požadoval dva miliony…

3. 1. 2024 07:30

V nejnovějším zveřejněném videu na svých sociálních sítích chce floridský Joker již deset milionů dolarů. Tím ještě zvýšil požadavek, který začínal na dvou milionech, a na přelomu roku se zvýšil na pět milionů. 

Tím však Sullivan nekončí. Nezapomněl ani zmínit další výhružku. Tentokrát prohlásil, že spojí své síly s odsouzeným hackerem Arionem Kurtajem, který se v minulosti naboural do systému společnosti Rockstar a je zodpovědný za předloňský obrovský únik dat ohledně vývoje GTA 6. „Dostanu ho z psychiatrické léčebny, a společně vás znovu hackneme,“ vyhrožoval Florida Joker. Mladý hacker trpící autismem totiž aktuálně pobývá ve vězeňské nemocnici.

Vypadá to, že Sullivan je stále víc zoufalý, anebo se prostě snaží využít situace pro získání pozornosti, ať už jsou jeho důvody jakékoliv. Rockstar však nejspíš jeho nářky nevyslyší a případem se nebude zabývat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama