Do české reality show Survivor 2024 míří známý Twitch streamer
i Zdroj: Tomáš „TheHateris“ Rys (se svolením)
Zábava Článek Do české reality show Survivor 2024 míří známý Twitch streamer

Do české reality show Survivor 2024 míří známý Twitch streamer

Jarmil Černý

Jarmil Černý

13. 2. 2024 12:30

Reality show Survivor 2024 představila 13. února své soutěžící. Pozornost však věnovala především členům týmu Titánů, který se skládá především ze známých tváří. Redakce Grunexu však v pozadí jednoho z videí zaznamenala osobu, která se velmi podobá jednomu z herních streamerů vystupujících na platformě Twitch.tv.

Reklama

Nová sezóna reality show Survivor odstartuje 27. února na streamovací platformě TV Nova a od 5. března bude vysílána na televizním kanále stanice. Soutěžící budou rozděleni do dvou týmů.

Prvním z nich jsou Titáni, kteří jsou složeni primárně z velmi známých osobností jako je Rachel Karnižová známá z reality show Love Island, youtuber Martin Carev či moderátor a youtuber Martin Mikyska alias Mikýř.

Druhý tým nese název Lovci a právě v něm by se mohl objevit známý streamer. Na videu, které soutěž zveřejnila na sociálních sítí, se objevuje v řadě účastníků až úplně v pozadí. Redakce Grunexu se domnívá, že jde o známého streamera Tomáše „TheHateris“ Ryse.

Survivor 2024 - kde sledovat, účastníci, kde se natáčí
i Zdroj: Fotobanka Freepik.com (s licencí)

Survivor 2024 - kde sledovat, účastníci, kde se natáčí

Českou a Slovenskou verzi reality show o přežití Survivor 2024 uvidíte opět na obrazovkách TV Nova. Stejně jako v…

13. 2. 2024 14:15

Ten se na streamech věnuje především hraní fotbalového simulátoru EA Sports FC (dříve FIFA), známý je ale primárně pro svůj dřívější obsah, kdy na streamech často brouzdal po síti Omegle a vyhledával bizarní sociální interakce. V poslední době přijal také roli tvůrce obsahu v esportovém týmu Entropiq. Esportu se věnuje také jako komentátor, fotbalový simulátor FIFA komentoval například pro nejvyšší českou fotbalovou virtuální soutěž e:LIGU. Spolu s účastníky reality show Love Island, Davidem Vitáskem a Zbyňkem Vlčkem založil také podcast NAROVINU.

Účasti Ryse v reality show nasvědčuje také jeho neaktivita na sociálních sítích, kde dříve býval aktivní téměř denně. Během posledních tří měsíců se z nich vypařil. Poslední herní stream na platformě Twitch.tv realizoval 22. listopadu 2023.

Je otázkou, zda nám pořadatelé reality show představí i zbylé účastníky dříve, než se show rozjede na plné obrátky. Pravděpodobně si ale pro potvrzení informace budeme muset počkat až na první díly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama