Survivor 2024 - kde sledovat, účastníci, kde se natáčí
i Zdroj: Fotobanka Freepik.com (s licencí)
Zábava Článek Survivor 2024 - kde sledovat, účastníci, kde se natáčí

Survivor 2024 - kde sledovat, účastníci, kde se natáčí

Jarmil Černý

Jarmil Černý

13. 2. 2024 14:15

Českou a Slovenskou verzi reality show o přežití Survivor 2024 uvidíte opět na obrazovkách TV Nova. Stejně jako v předchozích letech se jí zúčastní dva týmy. Mezi účastníky se přitom bude nacházet spousta známých osobností.

Reklama

Survivor 2024 je třetí ročník české verze známé hry o přežití, která na televizních obrazovkách po celém světě v různých adaptacích běží už několik let. V Česku půjde teprve o třetí řadu, měla by být však nejvýraznější, do hry totiž zamíří velmi známé české celebrity.

Začátek vysílání Survivor 2024

Reality show se objeví nejdříve na streamovací službě Voyo a to už 27. února 2024. Televizní diváci si ji budou moci užít až se zpožděním. Na obrazovkách TV Nova bude mít totiž premiéru až 5. března. Soutěžící se v boji o přežití poperou o výhru 2,5 milionu korun.

Kde se odehrává Survivor

Účastníci se opět podívají na opuštěný ostrov v Dominikánské republice, kde bude probíhat natáčení. Měli by zde strávit dlouhých 70 dní v drsných podmínkách. K dispozici jim opět nebudou téměř žádné tradiční hygienické pomůcky a o všechno včetně příbytku a jídla se budou muset postarat sami.

Survivor 2024 online zdarma

Všechny díly Survivor 2024 bude možné sledovat nejen v televizi, ale také prostřednictvím online streamovací služby Voyo. Tam se epizody objeví vždy s několikadenním předstihem. Diváci předplácející si streamovací platformu si tak vychutnají show daleko dříve. Streamovací platforma navíc nabízí 7 dní zkušebního období zdarma.

Kde sledovat Survivor 2024

Pokud si streamovací platformu Voyo nepředplácíte, můžete se na díly reality show podívat také na televizní obrazovce. Díly bude vysílat TV Nova s několikadenním zpožděním poté, co vyjdou na její streamovací platformě.

Soutěžící: Mikýř, Ornella Koktová, Martin Carev a další

V týmch nebudou chybět známé osobnosti a velká jména showbyznysu. Objeví se také internetové celebrity a sportovci. Nejvýraznějšími jmény jsou pravděpodobně Martin „Mikýř“ Mikyska, Ornella Koktová či Samuel Krištofič alias Pirát.

Kompletní seznam představených účastníků Survivor 2024:

Martin „Mikýř“ MikyskaYouTuber, moderátor
Ornella Koktovápodnikatelka
Samuel „Pirát“ KrištofičMMA zápasník
Martin Carevinfluencer, cestovatel
Yenifer Caoinfluencerka, učitelka jógy, herečka
Veronika Sandholzovástudentka
Rachel Karnižovámódní návrhářka, influencerka
Martin „Márty“ Prágrprofesionální tanečník
Ivana Jirešováherečka
Jack Hamidhotelový manažer
Jakub Bínaosobní trenér
Denisa Dvořákovámodelka
Adéla Krejdlováinfluencerka, zpěvačka
Sebastian Navrátilzpěvák
Michael Skalickýoperní pěvec

Vítěz Survivor Česko a Slovensko - historie

Ročník 2024 reality show Survivor zatím nezná svého vítěze. V řadě z roku 2023 se podařilo zvítězit Tomáši Weimannovi a o rok dříve, v úplně první řadě, se z výhry radoval Vladimír Čapek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama