ubisoft-priblizuje-dalsie-detaily-hry-the-division
Gaming Článek Ubisoft približuje ďalšie detaily hry The Division

Ubisoft približuje ďalšie detaily hry The Division

Daniel Stehlík

Daniel Stehlík

1. 11. 2015 08:10

Tentokrát nám Ubisoft poskytol ukážku počasia a vnútorných priestorov.

Reklama

Koncom minulého týždňa nám Ubisoft v dvoch videách poodhalil ďalšie zaujímavé veci zo svojej očakávanej hry The Divison, ktorá má výjsť v marci budúceho roka. Doteraz nám bol predstavený príbeh odohrávajúci sa v New York City či herný gameplay. Avšak v dvoch nových videách nám táto spoločnosť predstavila zmeny počasia a ukážku vnútorných priestorov tohto nakazeného mesta.

Počasie sa tu bude meniť do niekoľkých pripravených typov ako napr. sneženie, stmievanie, slnečno, zamračené. Všetko sa bude diať počas hry a bude to mať aj vplyv na hru. To znamená, že niekedy bude znížená viditeľnosť či úplná tma. Na podmienky počasia budú reagovať aj zvieratá či zvyšný obyvatelia mesta.

Mimo počasia sa v druhom videu ukázala prepracovanosť Manhattanu, kde hráč bude môcť bez obmedzenia prechádzať medzi vonkajším a vnútorným svetom, podzemnými časťami  a to všetko v prostredí urobenom podľa skutočnosti. V prípade zlého počasia budú budovy slúžiť ako úkryt pred zlým počasím, v ktorých sa ukryjeme kým sa nezlepší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama