survival-billboard-muci-soutezici-nejen-zimou
Gaming Článek Survival Billboard mučí soutěžící nejen zimou

Survival Billboard mučí soutěžící nejen zimou

Filip Němeček

Filip Němeček

12. 11. 2015 20:44

Pro vítěze netradiční soutěže je naplánován nezapomenutelný výlet do exotických lokalit.

Reklama

K vydání očekávaného Rise of the Tomb Raider pro Xbox si Microsoft připravil velmi netradiční marketingovou propagaci. Je v Londýně a jmenuje se Survival Billboard. Jde o „test výdrže, jako žádný jiný“. Osm soutěžících má za úkol odolávat mrazu, intenzivnímu větru, sněhovým bouřím či náhlému oteplení. Mohou se tak cítit jako Lara Croft v nejnovějším dobrodružství, to se odehrává hlavně na Sibiři.

Soutěž trvá, dokud na billboardu nezůstane poslední soutěžící. Jeden v době psaní článku už odpadl. Vítěz se může těšit na nezapomenutelný zážitek inspirovaný hrou. Výlet ho vezme do hlubokých džunglí, rozsáhlých pouští a nabídne relax v nejexotičtějších místech na Zemi. No docela lákavá výhra.

Je tu ještě další super prvek. Pomocí hlasování na oficiálním webu (celá akce je streamovaná přes Twitch) mohou diváci hlasovat, jaké povětrnostní podmínky soutěžící potrápí.

Rise of the Tomb Raider navazuje na restart série z roku 2013, který slavil obří úspěch. V novince Lara pátrá po tajemném městě nacházejícím se někde na Sibiři, které má ukrývat tajemství nesmrtelnosti. Hra je mnohem větší než předchůdce a z recenzí si zatím odnášela velmi pozitivní hodnocení. Na PC dorazí v průběhu jara. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama