Semifinále CS Asia Championship jsou jasná, MOUZ se postaví Astralis
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Semifinále CS Asia Championship jsou jasná, MOUZ se postaví Astralis

Semifinále CS Asia Championship jsou jasná, MOUZ se postaví Astralis

Michael Douša

Michael Douša

11. 11. 2023 18:15

Není velkým překvapením, že se mladému celku MOUZ povedlo poradit si s čínskými Lynn Vision, otázkou ovšem je, jak se jim bude dařit proti jejich nadcházejícím protivníkům - dánským titánům Astralis. V druhém semifinále se ENCE zase dobyli do zápasu proti FaZe.

Reklama

CS Asia Championship jsou teprve druhou LANkou hranou na opravdu vysoké úrovni, a když se vyjmou zápasy proti protekčním domácím čínským týmům, máme možnost sledovat vývoj Counter-Strikové mety prakticky v přímém přenosu. Tomu odpovídá třeba i vyjádření dánského veterána Nicolaie “device” Reedtze, který sám zmínil, že se mu líbí, že AWP je oproti CS:GO o něco slabší.

Je tak otázkou, jak moc ho na serveru s AWP uvidíme, když bude hrát proti MOUZ. Světové dvojky v MOUZ si budou muset s Astralis na CS2 poradit poprvé od vydání hry, takže uvidíme, jak moc se Dánům podařilo naladit na novou hru. Když proti sobě totiž stáli posledně, bylo to ještě na CS:GO a MOUZ prohráli poměrně rychle 2-0. 

"Když se o vás říká, že jste mrtvý tým, paradoxně hrajete o dost líp," tvrdí ropz
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group

"Když se o vás říká, že jste mrtvý tým, paradoxně hrajete o dost líp," tvrdí ropz

Robin "ropz" Kool má na kontě už jeden Major titul, nyní v CS2 boří rekordy na všechny strany, a obecně si užívá slávy a…

10. 11. 2023 21:15

Ve druhém semifinále nejspíše nebude moc o čem mluvit. ENCE patří všechna čest, že se jim povedlo porazit NIP, nicméně není to až takový úspěch - NIP hráli bez svého nového kapitána Alejandra “alex” Masaneta, místo nějž byl v sestavě Max “maxter” Jansson z juniorní sestavy NIP. Opravdu rozjetí FaZe, současné světové jedničky, budou proto proti ENCE - taktéž hrající se záskokem - úplně jiné kafe.

Vzhledem k časovému posunu si opět čeští a slovenští fanoušci budou muset přivstat. David “frozen” Čerňanský se totiž Dánům postaví už v 5 hodin ráno našeho času, zatímco FaZe naváží v 8:00.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama