Gaming Baldur's Gate 3 Článek S kým hráči randí v Baldur's Gate 3? Larian opět zveřejnil statistiky

S kým hráči randí v Baldur's Gate 3? Larian opět zveřejnil statistiky

Jarmil Černý

Jarmil Černý

7. 12. 2023 11:00

Larian Studios už v minulosti zveřejnili zajímavé statistiky o tom, kolik hráčů hru hraje a jak se v ní chovají. Najdeme zde počet hráčů, kteří hru dohráli nebo nejoblíbenější charakter pro randění.

Reklama

Hru od jejího uvedení dohrálo už 1,3 milionu hráčů, přičemž jen v editoru postavy hráči strávili neuvěřitelných 8 196 let.

Drtivá většina hráčů také preferovala vytvoření vlastního charakteru, pouze 6% hráčů si zvolilo defaultní postavu. Z těch byl nejpopulárnější Gale následovaný Astarionem. Ti, kdo se vydali vlastní cestou si nejčastěji jako svoji rasu zvolili elfy. Nejpopulárnější třídou byl Paladin a podtřídou Barbar.

A jaký mají hráči vkus? Už v dříve zveřejněných infografikách se nacházely údaje o tom, se kterým charakterem hráči nejraději randí. Týden po vydání hry vedla v tomto žebříčku Shadowheart a od té doby se nic nezměnilo. Až 51,3 hráčů s ní úspěšně dokončilo romantickou zápletku. Další v pořadí byl Karlach a Lae'zel.

Ve shrnutí Larianu se nachází také řada méně podstatných a bláznivých statistik. Vývojáři uvádí, že 2 miliony hráčů přežilo útok dinosaura nebo že bylo vykouzleno přes 84 fireballů. Mazlíčka Scratch byl pohlazen 48,5 milionkrát a hráči promluvili s více než 113 miliony těl mrtvých.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama