rozhovor-s-hracem-sebastian-angel-vrzak
Esport League of Legends Článek Rozhovor s hráčem - Sebastián "Angel" Vrzák

Rozhovor s hráčem - Sebastián "Angel" Vrzák

Tomáš Secký

Tomáš Secký

11. 11. 2015 07:21

Rozhovor s League of Legends hráčem, Sebastiánem Vrzákem, účastníkem BenQ Grunex Challenge 2015!

Reklama

Rozhovor s hráčem - Sebastián "Angel" Vrzák

Těsně před grandfinále BenQ Grunex Challenge 2015 jsme si pro vás připravili pár otázek pro Sebastiána „Angel“ Vrzáka, kapitána League of Legends týmu Gunrunners.

Ahoj Sebastiáne, pouze pár dní nás dělí od startu očekávaného grandfinále BenQ Grunex Challenge 2015. Jak se s týmem těšíte?
Ahoj Tomáši, s týmem se těšíme hodně nejvíce na samotnou atmosféru a konečně se poznáme naživo. Někteří se známe již dlouho, ale chceme poznat i nového topaře a midaře. Největší očekávání od spoluhráčů samozřejmě tkví v botu.
Bude to pro tebe první velká offline akce, navíc pod křídly nové organizace. Co se ti honí hlavou při představě, že za pár dní budeš čelit před zraky diváků nejlepším tuzemským hráčům?
Myslím na to, že je to teprve začátek, že ať už já osobně, nebo všichni ostatní v týmu mají budoucnost. Je to o těžkém trénování a když se každý bude chtít zlepšit, hra bude za měsíc vypadat úplně jinak. V tuto chvíli myslím na to, jak někteří z týmu budou muset vstávat ve 2 ráno, aby stihli dorazit včas.
Jak probíhá vaše individuální a týmová příprava? Hrajete například proti týmům, které potkáte v Praze?
Individuální i týmová příprava vypadá formou soloQ, duoQ, nebo team rankedu. Nehrajeme scrimy proti jiným teamum, naopak se snažíme hrát proti tymum, kteří nehrají na české scéně.
Když se podíváme na soupisku zúčastněných týmů, jde o špičku tuzemské scény. Koho bys tipoval na celkového vítěze a kdo je podle tebe černý kůň turnaje a může překvapit?
Asi je známé, že nejlepší tým na české scéně je v tuto chvíli FTS, na druhou stranu by mohl překvapit celek iG, který by jim mohl konkurovat. Na druhou stranu každý tým může překvapit a může to být ovlivněno mnoha faktory, jak se kdo vyspi atd.
Uvidíme se v Praze! Já bych tobě i celému týmu rád popřál hodně štěstí a dávám ti prostor.
Děkuji ti za rozhovor. Rád bych poděkoval všem fanouškům, partnerům a organizaci za podporu. Uvidíme se v Praze a předvedeme to nejlepší, co v nás je!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama