První kvalifikace Zowie ligy je za námi
Esport PUBG: Battlegrounds Článek První kvalifikace Zowie ligy je za námi

První kvalifikace Zowie ligy je za námi

Robin Hegedus

Robin Hegedus

6. 8. 2018 15:29

V neděli proběhla první kvalifikace Zowie Squad turnaje. Kdo postoupil?

Reklama

V neděli 5.8.2018 proběhla první kvalifikace Zowie by BenQ PUBG Squad turnaje, v které se první čtyři týmy probojovaly do finále. Tam si šestnáct nejlepších týmu zabojuje o herní monitory!

Které týmy postoupily?

Turnaje se zúčastnilo 124 týmu, za což děkujeme a doufáme, že týmy, které nepostoupily, uvidíme i v další kvalifikaci, kterou naleznete na tomto odkaze. Registrace začíná už dnes od 20:00! Turnaj okořenila účast zahraničních hráčů, ať se již jednalo o dva členy italského nations cup týmu nebo chorvatského týmu.

Ze dvou lobby - Alfa a Beta - které byly komentovány oblíbenými streamery Mazarinim a Spajkkem, mohli postoupit pouze 2 nejlepší celky do finále. A které to byly?

Skupina Alfa

První kvalifikace Zowie ligy je za námi

Ve skupině Alfa dominovala sosnovka team, kteří si připsali sedmadvacet fragů a čtvrté, druhé a znovu druhé místo. Na druhém místě se umístil chorvatský tým Zagreb 360 Gaming s třiatřiceti fragy a prvním, devátým a šestým místem.

Skupina Beta

První kvalifikace Zowie ligy je za námi

Ve skupině Beta byl nejúspěšnější celek Pochinki Warriors, kteří s dvaceti fragy a druhým, čtvrtým a šestým místem ovládli skupinu. Na druhém místě se umístil tým 4 Elements s šestnácti fragy a pátým, prvním a osmým umístěním v jednotlivých hrách. Uvidíme je tedy taktéž v Grandfinále.

Aktuální seznam týmu v grandfinále, které se odehraje 8.9. od 13:00:

sosnovka team Zagreb 360 Gaming Pochinki Warriors 4 Elements
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama