Představitel Cala Kestise by si rád zahrál v hraném Star Wars
i Zdroj: Respawn Entertainment
Zábava Star Wars Jedi: Fallen Order Článek Představitel Cala Kestise by si rád zahrál v hraném Star Wars

Představitel Cala Kestise by si rád zahrál v hraném Star Wars

Václav Brixí

Václav Brixí

20. 2. 2024 07:00

Na události FanExpo 2024 ve Vancouveru přišlo mimo jiné i na populární Star Wars. Představitel Cala Kestise z herní série od studia Respawn projevil zájem o hranou roli.

Reklama

V kanadském Vancouveru právě proběhla slavnostní událost pro všechny zaryté pop kulturní fanoušky. Kromě řady dalších zajímavých hostů z rozličných odvětví došlo i na Star Wars, respektive na představitele hlavního protagonisty série Star Wars Jedi, Camerona Monaghana. Ten si coby Cal Kestis počínal skvěle a vysloužil si za tuto roli i nominaci v kategorii “Nejlepší herecký výkon” na uplynulých The Game Awards.

Fanoušci jsou samo sebou touto postavou už od vydání prvního dílu herní série v roce 2019 posedlí a dožadují se alespoň epizodního výskytu jejich oblíbeného rytíře Jedi v připravovaných filmech či seriálech. To se však doposud nestalo a Monaghan sám při vydání Star Wars Jedi: Survivor musel fanouškům vysvětlovat, že místo prostého fanservisu je důležité věnovat se Calovu charakterovému vývoji v rámci videoher samotných.

Na právě proběhlém FanExpo Vancouver 2024 se otázka zdali by chtěl Cala ztvárnit i na filmovém plátně objevila znovu. Tentokrát se však Monaghan více otevřel a o roli projevil za určitých podmínek zájem. Dle jeho slov je především důležité, aby Calův výskyt v hraném filmu či seriálu měl nějaký smysl:

Muselo by to být správně. Tím myslím, že to musí nějak rozvíjet jeho příběh nebo charakter. Nechci aby se tam jen tak objevil, stál opodál a prostě tam byl. Chci aby něco znamenal, aby to mělo význam pro postavu jako takovou. Takže, muselo by to dávat smysl. Ale ve správném kontextu, jasně, absolutně.

Kde bychom se mohli Cala Kestise dočkat?

Cal Kestis ze hry Star Wars Jedi: Survivor
i Zdroj: https://www.starwars.com/star-wars-jedi-survivor-screenshots
Cal Kestis ze hry Star Wars Jedi: Survivor

Ještě před vydáním druhého dílu herní série od Respawn Entertainment se jako nejlogičtější volbou v očích fanoušků jevilo menší cameo v seriálovu Obi-Wan Kenobi. Část příběhu herní adaptace se totiž odehrává ve stejném časovém období. Toho se každopádně fanoušci nedočkali a z připravovaných seriálů a filmů je jen pár projektů, ve kterých by se mohl Cal Kestis objevit, aniž by to narušovalo kontinuitu a uvěřitelnost světa Star Wars. Nabízelo by se například pokračování seriálu Andor, ten se však zabývá spíše společenskými a politickými problémy. Přítomnost rytíře Jedi by tak mohla působit, jako rušivý element. Reálnějšími se tedy zdají možnosti Calova vlastního projektu nebo jeho zasazení do takzvaného Mandoverse. Neboli do skupiny filmů a seriálů, které se odehrávají mezi epizodou 6. a 7.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama