Nově vydaná kooperativní hra pro dva hráče je k dispozici zdarma ke stažení
i Zdroj: Total Mayhem Games
Hry zdarma Článek Nově vydaná kooperativní hra pro dva hráče je k dispozici zdarma ke stažení

Nově vydaná kooperativní hra pro dva hráče je k dispozici zdarma ke stažení

Jarmil Černý

Jarmil Černý

15. 9. 2023 11:56

Nezávislé studio Total Mayhem Games se postaralo o pořádný rozruch, když 14. září bez předchozích upozornění vydalo svoji kooperativní hru We Were Here Expeditions: The FriendShip.

Reklama

Pokud hledáte kooperativní hru pro dva hráče, pak může být We Were Here Expeditions: The FriendShip právě pro vás. Hra je zdarma do 13. října na platformách pro PC, konkrétně Steam a Epic Games. O speciální nabídku ale nepřijdou ani konzoloví hráči, hru si lze totiž zdarma stáhnout i na Playstation 4 a Playstation 5. Pro konzole Xbox One a Xbox Series X/S vyšel neuvěřitelný 10 hodinový bezplatný trial. Čas by vám měl stačit na kompletní dohrání hry.

Herní propadáky roku 2023. Těmto titulům se raději vyhněte obloukem
i Zdroj: Arcane Studios

Herní propadáky roku 2023. Těmto titulům se raději vyhněte obloukem

V uplynulých měsících se na trhu objevilo mnoho videoher, které si zde své místo zaslouží. Jenže ne každý den je posvícení,…

12. 9. 2023 09:20

Ve hře se spolu se svým parťákem vžijete do role dvojice antarktických průzkumníků, kteří uslyší nouzové volání, jež může být někomu z vás povědomé. Dychtivě se snažíte na volání odpovědět a identifikovat místo odkud přichází. To vám ovšem kazí venku panující počasí. Nakonec se ocitnete na neobydleném ostrově, na kterém se nachází zábavní park. Pokud se vám podaří dostat dovnitř, čeká vás spousty puzzlů a zapeklitých úkolů, které je třeba řešit prostřednictvím týmové spolupráce a komunikace s vaším parťákem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama