Nová operace do Rainbow Six Siege
Gaming Rainbow Six: Siege Článek Nová operace do Rainbow Six Siege

Nová operace do Rainbow Six Siege

Radek Raudenský

Radek Raudenský

11. 2. 2019 16:00

Bude nést název Burnt Horizon.

Reklama

I přes to, že se oficiálního odhalení dočkáme až 17. února, úniky z předchozích měsíců se v mnoha ohledech potvrdily, a proto vám přinášíme novinky, které přijdou s novou sezonou.

Dva noví operátoři

Nová operace do Rainbow Six Siege

Do již celkem početné rodiny operátorů se přidávají další dva, tentokrát z australské protiteroristické jednotky SASR. Ubisoft se o jejich schopnostech sice ještě nezmínil, avšak dle úniků informací, ze kterých se již potvrdily jména operátorů, už něco víme. Útočník - Gridlock bude mít speciální pavučiny, které může položit na zem. Jakmile se do nich chytí protivník, pavučina mu bude postupně ubírat životy a upozorňovat na jeho pozici. Dále se bude jednat o Mozzie - obránce, která bude disponovat přístrojem, se kterým může hacknout a používat nepřátelské drony.

Nová mapa

Nová operace do Rainbow Six Siege

Nová mapa bude stejně jako operátoři pocházet z Austrálie. Jedná se o typickou opuštěnou pumpu uprostřed pouště, kterou známe z různých filmů. Ubisoft mapu dále komentuje jako "mapu plnou zákrutů, skrýší a Austrálie". Žádné další informace o mapě bohužel nemáme.

Oprava Liona a MMR Roll Back

Ubisoft se dále dušuje, že opravil Liona, který byl trnem v oku zejména esport hráčů a pořadatelů turnajů, což v důsledku vedlo k zabanování tohoto operátora na většině esportových akcí. Došlo prý k celkovému reworku včetně UI a audia. 

Dále si Ubisoft připravil tzv. MMR Roll Back, neboli ochranu proti cheaterům. Pokud jste odehráli zápas s cheaterem, který byl později detekován, zápas se smaže a veškeré statistiky spojené s daným zápasem se vrátí zpět.

To je zatím vše, co o novém, již čtvrtém roce Rainbow víme. Jak se vám změny líbí? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama