NEOFRAG opět končí v Sinners. „Není to nutně o výsledcích,“ říká CEO
i Zdroj: Photo credits: Igor Bezborodov, PGL
CS 2 Článek NEOFRAG opět končí v Sinners. „Není to nutně o výsledcích,“ říká CEO

NEOFRAG opět končí v Sinners. „Není to nutně o výsledcích,“ říká CEO

Michael Douša

Michael Douša

13. 5. 2024 19:50

Adam "NEOFRAG" Zouhar po spielu v OG a speedrunu v Into the Breach zakotvil opět v českých vodách. Nejprve u ECLOT, posléze v SINNERS. NEOFRAG ani tady ale dlouho nevydržel.

Reklama

Sinners na sociálních sítích oznámili, že NEOFRAGovi je v týmových barvách konec. Jeho hra pod křídly české organizace končí již po pěti měsících, což je sice pětinásobek toho, co strávil v ITB, i přesto to je však poměrně strmý konec. Nastřílel si za tu dobu průměrný rating 1,10, což je po dlouholetém sniperovi Tomáši “oskar” Šťastnému druhý nejlepší. Tak proč končí?

„NEO je skvělý práč a skvělý člověk, nicméně jak vidno z našich nedávných výsledků, musely se udělat změny, které nejsou zakořeněné nutně ve statistických výsledcích, jako spíš… Týmové vizi, dalo by se říct,“ podělil se o informace CEO Sinners, Moritz “Askadar” Straube, pro HLTV.

Místo NEOFRAGa do hlavní sestavy na zkoušku nastoupí jedenadvacetlietý talent Michal “majky” Švancara, který se tak posouvá ze SINNERS Academy týmu. Zda budou jeho výkony stačit na to, aby si Sinners udělali lepší jméno na evropské scéně, nebo aspoň na té české, zůstává otázkou. 

CEO Sinners však přislíbil, že se brzy k dění v týmu vyjádří, očekávejme tak vyjasnění situace v nejbližších dnech. Je však otázkou, jaká budoucnost na NEOFRAGa čeká - jeho renomé není již po trapasu v ITB úplně nejlepší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama