Laurence Fishburne se v seriálovém Zaklínači stane upírem
i Zdroj: Chairman of the Joint Chiefs of Staff, CC BY 2.0
Zábava Článek Laurence Fishburne se v seriálovém Zaklínači stane upírem

Laurence Fishburne se v seriálovém Zaklínači stane upírem

Monika Kočicová

Monika Kočicová

15. 1. 2024 11:50

Slavný hollywoodský herec Laurence Fishburne, známý především z filmové série Matrix, se objeví v seriálovém Zaklínači od Netflixu jako upír Regis.

Reklama

Podle nového příspěvku na Twitteru se ve čtvrté řadě seriálu Zaklínač na Netflixu oficiálně objeví Laurence Fishburne v roli Regise. Ztvární tak postavu záhadného upíra, který byl ve svém dřívějším životě lékárníkem. Ostatně Netflix jej oficiálně popsal jako moudrého lékárníka se záhadnou minulostí.

 Kdy vyjde The Last of Us 2. série? Víme, kdo ztvární Abby.
i Zdroj: HBO

Kdy vyjde The Last of Us 2. série? Víme, kdo ztvární Abby.

Seriál The Last of Us, který adaptuje stejnojmennou videohru od studia Naughty Dog, se dočká druhé série. Není tedy divu, že…

10. 1. 2024 07:45

Rozhodnutí o obsazení vyvolalo smíšené reakce. Kritika však často poukazuje spíše na jiná ztvárnění Regise než na samotného Fishburna. Herec známý především z filmů Matrix či John Wick má u publika výbornou reputaci a je možné, že dokáže dát Regisovi dosud neokoukané ztvárnění. Navíc přídání zvučných hereckých jmen by mohlo seriál oživit, jelikož poslední řady se setkaly spíš s nelibostí fanoušků díla spisovatele Sapkowského.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama