konec-cekani-oznamujeme-benq-grunex-challenge-2015
Esport Článek Konec čekání! Oznamujeme BenQ Grunex Challenge 2015

Konec čekání! Oznamujeme BenQ Grunex Challenge 2015

Tomáš Secký

Tomáš Secký

2. 11. 2015 13:23

Startuje prestižní série počítačových turnajů v Čechách a na Slovensku, BenQ Grunex Challenge 2015

Reklama

Konec čekání! Oznamujeme BenQ Grunex Challenge 2015

Ani letos nepřijdete o akci evropského formátu! Páté pokračování prestižní soutěže v počítačových hrách, BenQ Grunex Challenge 2015, oficiálně startuje a letos bude znovu o co hrát! S obsazením her nastala menší změna. Těšit se mohou hráči League of LegendsHearthstone a premiérově také World of Tanks, kteří budou mít možnost okusit atmosféru profesionálního hraní.

Oficiální hry zařazené do BenQ Grunex Challenge 2015

Stejně jako v minulosti, tak i letos se mohou BenQ Grunex Challenge 2015 zúčastnit všichni hráči z Čech a Slovenska. Neváhejte a nepropásněte svou šanci ukázat, že právě váš tým je nejlepší! Na hráče a týmy čekají celkem čtyři otevřené kvalifikace, ze kterých vždy nejlepší čtyři týmy či hráči postoupí do online finále. Online finále se bude skládat ze čtyř základních skupin, do kterých budou nasazeni vždy čtyři týmy/hráči.

Na grand-finále BenQ Grunex Challenge 2015, které se odehraje v dech 13. – 15. 11. 2015 na výstavišti Praha – Holešovice postoupí celkem šest nejlepších League of Legends a World of Tanks týmů. U Hearthstonu postoupí nejlepší osmička hráčů. Nejlepší týmy a hráči si navíc mezi sebou rozdělí celkem 90 000 korun v hotovosti!

Komfort a kvalitní zázemí pro hráče zajistí herní sestavy LYNX Grunex ProGamer, které byly navrženi ve spolupráci s profesionálními hráči. Na grand-finále nebudou chybět ani nejlepší herní monitory BenQ XL2411Z, které mimo 144 Hz obnovovací frekvence a odezvě 1 ms nabízí také Motion Blur Reduction, Black eQualizer a Flicker-free funkce.

Grand-finále BenQ Grunex Challenge 2015 – o co se bude hrát?

Grand-finále BenQ Grunex Challenge 2015 bude hostit celkem tři turnaje, ve kterých si nejlepší hráči/týmy rozdělí finanční hotovost ve výši 90 000 korun a to už je pořádná motivace! Konkrétní rozdělení cen naleznete v novinkách u jednotlivých her!

Nová výzva je před vámi! BenQ Grunex Challenge 2015 právě odstartovalo, zúčastněte se kvalifikačních turnajů!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama