filmova-verze-assasina-bude-mit-druhy-dil
Gaming Článek Filmová verze Assasina bude mít druhý díl?

Filmová verze Assasina bude mít druhý díl?

Radim Oulehla

Radim Oulehla

1. 11. 2015 07:42

Filmový Assassin’s Creed bude mít pokračování? Ještě nevyšel ani první díl a už se mluví o pokračování.

Reklama

Že se natáčí filmová verze velice oblíbené počítačové hry Assassin’s Creed, ví dnes už asi každý. Málo kdo však ví, že film bude mít i pokračování. Je to pár měsíců zpět, co jsme tady na Grunexu vydali článek se jménem „Filmová verze videohry Assassin’s Creed se bude natáčet už v září“. Jsou to tedy dva měsíce od doby, kdy se vůbec tento film začal natáčet a už teď se mluví o druhém dílu.

Filmová verze Assasina bude mít druhý díl?

Hlavní roli obsadil Michael Fassbender, který vypovídal v rozhovoru se ScreenDaily. Říká, že by si přál, aby filmový Assassin’s neskončil pouze prvním dílem, naopak doufá, že se z tohoto trháku stane série. „Uvidíme, jak si povede ten první, takový je plán,” K tomu to plánu se přiklonili i ostatní herci včetně štábu. Fassbender se také objeví ve filmu Steve Jobs, který míří do kin 12. listopadu. Tato filmová hvězda má opravdu na pilno a není tedy divu, že byl nominovaný na Oscara za svoji roli ve filmu 12 let v řetězech.

Natáčení filmu probíhá právě teď v Londýně. Materiálu, ze kterého filmaři čerpají je prý až nad hlavu a já myslím, že se není čemu divit. Však mají k dispozici celou herní ságu, která obsahuje celkem 9 dílů, včetně nového Assassins Creed: Syndicate.

Doufejme, že první díl bude mít úspěch a dočkáme se i pokračování. První díl filmu by se měl na českých plátnech objevit 26. prosince 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama