Do Valorantu míří nový agent. Dokáže sám sebe oživit
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Do Valorantu míří nový agent. Dokáže sám sebe oživit

Do Valorantu míří nový agent. Dokáže sám sebe oživit

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

26. 3. 2024 08:00

Od prvních náznaků uběhlo několik měsíců a na Valorant Masters Madrid byl konečně odhalen další agent, na jehož příchod se můžeme již brzy těšit. Pojďme si představit schopnosti Clove.

Reklama

Pokud se Riot Games budou držet svých zajetých pravidel, nejnovější agent Clove by se měl ve hře objevit během 3. aktu 8. epizody, jehož vydání je naplánováno na poslední den v dubnu letošního roku.

Po několika měsících, kdy se k nám dostávaly pouhé náznaky, se na platformě X (původně Twitter) již objevily záběry z gameplaye s touto zajímavou postavou. Její schopnosti podrobněji popsal známý účet ValorLeaks.

Pick Me Up (C)

Použitím této schopnosti po zabití či poškození padlého nepřítele Clove okamžitě absorbuje jeho životní sílu a získá haste a dočasné zdraví.

Meddle (Q)

Stisknutím této schopnosti se vybavíte esencí nesmrtelnosti. Když tuto schopnost vyhodíte, po chvilce dopadu vybuchne a sníží životy všem v zasažené oblasti.

Ruse (E)

Stisknutím schopnosti se otevře výhled na oblast bojiště, kam lze stisknutím tlačítka pro střílení umístit polohu smoků. Ty se objeví po stisknutí pravého tlačítka na myši. Schopnost se velmi podobá Brimstonově schopnosti Sky Smoke (E).

Not Dead Yet (X)

Tuto schopnost lze aktivovat po smrti a dojde ke vzkříšení. Pro přežití však musí Clove ve stanoveném čase zabít nepřítele či získat asistenci za jeho poškození, jinak opět zemře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama