Clove se na VCT ještě neobjeví, může za to několik bugů
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Clove se na VCT ještě neobjeví, může za to několik bugů

Clove se na VCT ještě neobjeví, může za to několik bugů

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

6. 4. 2024 12:32

Je běžné, že se některé chyby objeví až při spuštění, kdy si nového agenta vyzkouší opravdu vysoké číslo hráčů. A i přes to, že čekání na opravy je otravné, chyby by mohly ovlivnit integritu soutěže a proto Clove na VCT ještě neuvidíme. Může za to pravděpodobně více různých bugů.

Reklama

Agent jménem Clove přišel do sestavy Valorantu v posledním patchi. Není tak venku ani 2 týdny a už se objevilo pár chyb, které zapříčinily jeho prozatímní vyřazení z hratelných agentů na Valorant Champions Tour.

Společnost Riot Games blíže důvody nespecifikovala, ale zmínila, že na opravách aktivně pracují. Důvodů by mohlo být i více. 

Několik hráčů hlásilo, že zbraň postavy po použití její ultimátní schopnosti zmizí. Jiní zase byli svědky toho, že model postavy Clove i po smrti zůstává stát vzpřímeně. 

Případně by rozhodující chybou mohla být i desynchronizace, kdy mají hráči stojící ve smoku zablokovaný výhled dříve než hráči mimo něj. Díky načasování, které musí být perfektní, jelikož je prostor velmi malý, je tak možnost získat proti protivníkům obrovskou výhodu.

Fanoušci i profesionálové tedy budou muset ještě vytrvat, než Clove zahlédnou i na profesionální scéně. Všechny tyto chyby by ale měly být opravené již v nadcházející aktualizaci, kterou můžeme očekávat kolem 9. dubna. Prozatím však nový agent dominuje v solo queue žebříčku, kde se dle stránky Blitz.gg jeho výherní úspěšnost pohybuje kolem 53 % a je tak momentálně v některých rancích nejvyšší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama