Clash of The Stars 6 plánuje posunout laťku bizáru. Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy
i Zdroj: Grunex.com
Článek Clash of The Stars 6 plánuje posunout laťku bizáru. Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy

Clash of The Stars 6 plánuje posunout laťku bizáru. Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy

Komerční sdělení
24. 10. 2023 17:00

Je tomu už více než 2 roky, kdy se na české bojové scéně poprvé objevila MMA organizace Clash of the Stars. S přibývajícími turnaji roste popularita tohoto uskupení závratným tempem. Obrovskou pozornost přitahuje i nadcházející šestý galavečer, který se uskuteční 28. října v pražské hale O2 Universum. A znovu půjde o nezapomenutelný zážitek.

Reklama

Bavte se s Fortunou a Clash of the Stars

Tohle bude opět velké. V Česku se najde jen hrstka lidí, kteří by do této chvíle neslyšeli o Clash of the Stars. Organizace, která svůj koncept postavila na zápasech influencerů, youtuberů, umělců a známých osobností, se během krátkého období stala naprostým fenoménem. Důvodů je několik. Nejlépe je ovšem vystihují slova jako bizár, nevšední show a moment překvapení. 

Ano, každý turnaj dokáže něčím překvapit. Moment, kdy zůstanete v transu s ústy dokořán a otázkou, zda se to opravdu děje, není ničím neobvyklým. Samotné sledování zápasů si navíc můžete zpestřit zajímavou sázkou na vašeho favorita a následně se pochlubit přátelům svým tipem. 

Hlavní téma těchto dnů je turnaj Clash of the Stars 6. Mozkovým buňkám můžete dát volno. Za to počítejte s poctivou dávkou zábavy, u které se budete za břicho popadat. Na Clashi si každý najde to své. K vidění jsou pěkné sportovní výkony, i naprostí exoti, u kterých sport hraje pramalou roli. Avšak právě tyhle postavičky dokáží vzbudit pozornost, vyvolat kontroverzi a tím zajistit mimořádnou sledovanost. 

Je to mix, který funguje dokonale. Svědčí o tom celá řada faktorů, jako například rozebrání vstupenek během několika hodin, či neuvěřitelný divácký zájem skrze PPV. Není divu, že Clash of the Stars plní přední stránky bojových i bulvárních webů. Tenká niť, která se táhne světem MMA, showbyznysu a sociálními sítěmi oslovuje čím dál více fanoušků ze všech zmíněných skupin. 

Luktuma vs. Grznár o titul polotěžké váhy

Koho uvidíme v akci tentokrát? Hlavním zápasem celé karty je souboj bývalého kulturisty Filipa Grznára s talentovaným Lukášem Tůmou, alias Luktumou. Souboj generací, velkých kamarádů, různých stylů a naprosto odlišných povah krásně znázorňuje snahu Clashe oslovit, co nejširší spektrum lidí. 

Filip Grznár je extrémně kontroverzní postavou a zároveň stálicí organizace Clash of the Stars. Svérázný bijec často a rád balancuje na hraně a pro ostrý názor nechodí daleko. Jeho peprný slovník a legendární hlášky mu přihrály početné zástupy fanoušků, ale i kritiků. Muž mnoha profesí, který se kdysi proslavil také na Youtube, si z toho ovšem nic nedělá a dál zůstává svůj. 

Luktuma získal sledovanost zejména díky své tvorbě na Tiktoku a díky účasti ve třetí sérii reality show Like House. Samotnými promotéry je označován za jeden z největších talentů, co se MMA dovedností týče. Na tom se shodují i fanoušci a zejména teenageři se v jeho cestě shlédli. Ani pro něj není kritika nic neznámého. V jeho případě rovněž platí, že úspěch s sebou přináší i odvrácenou stranu mince. Jak si povede v duelu s mnohem starším a zkušenějším soupeřem? To se dozvíme už v sobotu 28. října. Vítěz si odnese nablýskaný pás pro šampiona ve váze do 93 kilogramů. 

Na turnaji dojde i na zcela nový zápasový formát. Miláček fanoušků Karlos Benda se v kleci postupně utká hned se třemi soupeři, každý z nich bude mít jedno kolo na to, aby oblíbeného svalovce dokázal ukončit. Hodně to jiskří i mezi Michaelou Dostálovou a Veronikou Zajícovou. Do akce jde také Max Green, Snejks a v jednom z nejočekávanějších zápasů večera si to v zápase bez rukavic rozdá Kotlár Security s Markem Valáškem, alias Datlem. 

18+ | Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Reklama
Reklama