Čeština do Red Dead Redemption 2 je zdarma ke stažení
Češtiny do her Red Dead Redemption 2 Článek Čeština do Red Dead Redemption 2 je zdarma ke stažení

Čeština do Red Dead Redemption 2 je zdarma ke stažení

Nicolas Heller

Nicolas Heller

8. 4. 2023 13:44

Čeština do Red Dead Redemption 2 je konečně tady a je dostupná úplně zdarma.

Reklama

Čeština pro PC verzi Red Dead Redemption 2 je konečně tady a je dostupná úplně zdarma. Jde o dlouho očekávaný fanouškovský překlad oblíbené hry od Rockstar Games. Divoký západ tak pro mnohé hráče po několika letech konečně nabere úplně nový rozměr, není se čemu divit, v případě Red Dead Redemption 2 určitě uvítají českou lokalizaci i zkušenější anglicky mluvící fanoušci, hra totiž obsahuje nemalý počet slangových a v každodenní mluvě ne zcela tradičních výrazů.

Čeština do hry Red Dead Redemption 2 je zcela zdarma

Většinu fanoušků jistě potěší, že česká lokalizace hry je dostupná ke stažení zcela zdarma, stačí se pouze registrovat na webu tvůrců. O překlad se postarala skupina kolem webu lokalizace.net. Ta například pracuje také na překladu Hogwarts Legacy a má za sebou úspěšné překlady titulů jako je Dark Souls 3, Grand Theft Auto 5 nebo Far Cry 6.

Veřejná beta verze

Český překlad Red Dead Redemption 2 se momentálně nachází ve veřejné beta verzi a je dostupný ke stažení, tvůrci však upozorňují, že se v lokalizaci mohou nacházet drobné nesrovnalosti.

Čeština dostupná pouze pro PC

Jak už to tak bývá, fanouškovského překladu si neužijí hráči na konzolích Playstation a Xbox. Funkční by měl být pouze na počítačové verzi a dle fanoušků jej lze spustit také na Steam Decku. Čeština pochopitelně nefunguje z bezpečnostních důvodů ani v online režimu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama