TOP 3 nejlepší zlevněné notebooky do školy i na hraní
Technologie Článek TOP 3 nejlepší zlevněné notebooky do školy i na hraní

TOP 3 nejlepší zlevněné notebooky do školy i na hraní

Komerční sdělení
22. 8. 2023 10:59

Najít nejlepší notebook do školy i na hraní vašich oblíbených herních titulů není nic jednoduchého, obě činnosti totiž vyžadují od notebooku odlišné parametry a liší se i způsob používání. Studenti touží po vyšší výdrži baterie, hráči si naopak smlsnou na pořádné grafice. Pokud potřebujete tyto dvě činnosti skloubit a zároveň úplně neplánujete pořizovat si dva totožné stroje, možná vám pomohou naše 3 tipy na notebooky, které nabízí to nejlepší z obou světů.

Reklama

Tentokrát budeme vybírat z nabídky Zpátky do školy, kterou si připravila NVIDIA. Všechny notebooky jsou navíc ve speciální slevové akci. Notebooky NVIDIA GeForce RTX řady 40 a Studio totiž využívají sílu umělé inteligence k vylepšení zážitku ať už jde o učení, tvorbu nebo hraní her. Důležitou vlastností těchto notebooků, především pro studenty, je technologie Max-Q, která optimalizuje výdrž baterie. Naše tipy rozdělíme do tří kategorií - velmi dostupné, skvělý poměr cena/výkon a absolutní BEAST MODE.

TOP 3 nejlepší zlevněné notebooky do školy i na hraní
i Zdroj: HP

Dostupné řešení

Pokud se koukáte po něčem, na co stačí průměrný studentský rozpočet, určitě si pořádně prohlédněte Victus by HP 15-fb0995nc. V této cenové kategorii podle nás nejlépe balancuje mezi výkonem a výdrží baterie. Skvěle poslouží při hraní těch nejpopulárnějších online řežeb jako je League of Legends či Counter Strike. Náročnější online pecky jako Fortnite či PUBG zvládne s konzervativnějším nastavením detailů taktéž.

TOP 3 nejlepší zlevněné notebooky do školy i na hraní
i Zdroj: Lenovo

Skvělý poměr cena/výkon

Do této kategorie nám z nabídky nejlépe pasuje Lenovo LOQ 15IRH8. S kapacitou baterie 60 Wh, 12 jádrovým procesorem Intel Core i5-13500H, pamětí 16GB a grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 4060 poháněný M.2 SSD diskem s kapacitou 512 GB hravě splní požadavky každého náročnějšího hráče, který si nenechá utéct nejnovější herní skvosty.

TOP 3 nejlepší zlevněné notebooky do školy i na hraní
i Zdroj: Lenovo

BEAST MODE ACTIVATED

O nic nepřijdou ani ty nejnáročnější hráči či kreativní duše toužící po pořádném výkonu pro renderování svých uměleckých výtvorů. Kůň na kterého vsadit? Jednoznačně Lenovo Legion Pro 5 16IRX8. Cenovka sice přesahuje 50 tisíc, nicméně naprosto odpovídá výkonu, který vám tahle bestie dokáže poskytnout. Dohromady 32 GB RAM, Intel Core i9 13900HX Raptor Lake, NVIDIA GeForce RTX 4070 a 1 000 GB SSD. Navíc vyšperkovaný displej s obnovovací frekvencí 240 Hz a špičkovými barvami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama