Mongolové opět útočí, tentokrát zarazili Falcons
i Zdroj: Photo credits: Helena Kristiansson, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Mongolové opět útočí, tentokrát zarazili Falcons

Mongolové opět útočí, tentokrát zarazili Falcons

Michael Douša

Michael Douša

24. 4. 2024 16:55

Falcons sice mají v týmu jednu legendu vedle druhé, na samá vítězství to ale nestačí. Tentokrát se jim nezadařilo na ESL Pro League, bolavá prohra proti TheMongolz je nejspíš bude strašit ve snech.

Reklama

Jeden z otvíracích zápasů skupiny B znamenal, že se proti sobě postavily dvě sestavy hrající pod - pro Evropana nadmíru - východními organizacemi - Saudskou Arábií podporovaní Falcons proti mongolské skupině TheMongolz. Jedni z nich mají ve svých řadách jednoho čtyřnásobného Major šampiona, jednoho pětinásobného Major šampiona a ještě jednou tak legendárního kouče. Druzí tenhle zápas vyhráli.

Co se mohlo nepovést, se nepovedlo. Falcons vstoupili do zápasu opravdu levou nohou, protože na první Miragi dostali od TheMongolz pořádný klepec. 13-3 a bylo vymalováno, šlo se na další mapu. Falcons vybraný Nuke byl pro ně záchranným kruhem - za dvě těsné poloviny se odměnili vítězstvím 13-9, o všechno ale šlo až na Ancientu.

Tam to bylo ještě těsnější, než by si kterýkoliv z hráčů přál. Ze hry však vystupují především dva momenty, za které se budou ostřílení hráči Falcons ještě dlouho chytat za hlavu. Prvním z nich je 1v4 clutch, který se povedl mongolskému talentovi Sodbajaru “Techno” Munkhboldovi, a druhým je tradiční strategie dánského kapitána Marca “Snappi” Pfeiffera, která se ale zatraceně nevyplatila. B rush v podání Falcons v předposledním kole ani zdaleka nedopadl tak, jak by si přáli, čímž si pod sebou podřezali větev.

Není však všem dnům konec. Díky první prohře si aspoň Falcons budou moci užít potenciálně jednodušší oponenty v eliminačním pavoukovi. Vše zlé je k něčemu dobré, což? 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama