Battlefield V oficiálně potvrzen, včetně prvních informací
Gaming Článek Battlefield V oficiálně potvrzen, včetně prvních informací

Battlefield V oficiálně potvrzen, včetně prvních informací

Filip Němeček

Filip Němeček

17. 5. 2018 13:17

Trošku infa před velkým odhalením příští týden.

Reklama

Tak už je to oficiální. Letos na podzim vyjde Battlefield V a ještě předtím, než dojde 23. května k živému odhalení, se DICE na blogu podělilo o první střípky informací.

DICE slibuje zcela nový zážitek a zbrusu nové zasazení konfliktu. Zatím ale tvůrci potvrdili pouze to, že znova nepůjde o první světovou válku. Další detaily jsou podobně abstraktního ražení. Ještě lepší multiplayer, změny hratelnosti, lepší grafika a ozvučení. Zkrátka to, co čekáme od každého nového dílu.

Akci bude uvádět komik Trevor Noah a nebudou chybět ani významní tvůrci hry, takže informace dostaneme “z první ruky”. Noah je sám hráčem a nedávno se v rámci své The Daily Show vyjádřil proti tvrzení, že hry způsobují skutečné násilí.

V blogu ještě DICE potvrdilo návrat War stories z Battlefield 1. Kampaň tak opět bude několik příběhů s vlastními postavami a zasazením, které dovolí větší svobodu při vyprávění.

Stream budeme moci 23. května (u nás začne v 23.00) sledovat na oficiálním webu, YouTube, Twitch a Mixer kanálech. Vše důležité samozřejmě následně najdete na Grunexu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama