Zahraj si Predator Rainbow Six: Siege turnaj o 20 000 Kč
Esport Rainbow Six Siege Článek Zahraj si Predator Rainbow Six: Siege turnaj o 20 000 Kč

Zahraj si Predator Rainbow Six: Siege turnaj o 20 000 Kč

Natálie Bednářová

Natálie Bednářová

14. 6. 2018 14:09

Zahraj si jedinečný turnaj R6S a dostaň se do RE-PLAY studia, mezi nejlepší cz/sk týmy.

Reklama

Rainbow Six: Siege je v poslední době jedna z nejhranějších multiplayerových her, to se potvrdilo i na našich pravidelných sobotních R6S turnajích a my pevně věříme, že nyní potěšíme všechny hráče této strategické strílečky. V květnu spouštíme obrovský turnaj ve formátu 5v5 s partnerem Predator o celkový prizepool 20 000 Kč. Celý turnaj začíná už v sobotu 19.5. a velké grand finále proběhne v sobotu 23.6. v herním studiu RE-PLAY.

Ukažte, kdo je ten nejlepší tým u nás, zapojte se a ovládněte scénu ve vůbec prvním velkém turnaji ve hře Rainbow Six Siege. Všechny zápasy budou streamované na kanále nejznámějšího World of Tanks streamera a výherce několika lanek ve hře Call Of Duty 2 Martyho, který si taktéž oblíl R6S. Společně s ním na offline finále vás provede turnajem Dominik "Darwy" Kot, který je vášnivým hráčem a znalcem hry Rainbow Six Siege.

Celkem se odehrají dva kvalifikační turnaje, ze kterých postoupí celkem nejlepších osm týmů do Online finále. Z toho si pak vybojují postup do offline Grand Finále R6S turnaje nejlepší dva týmy, které si zahrají v profesionálním studiu RE-PLAY. Kvalifikační zápasy budou odehrány formátem BO1 a v online a offline finále se bude hrát formátem BO3 a Grand Finále se odehraje formátem BO5.

Sleduj Predator R6S ligu online na Twitchi

Celou ligovou sérii uvidíte v podání streamera a hráče Martin "Marty_vole" Vašina na jeho Twitch kanále, kde bude celý průběh ultimátních soubojů a napínavých momentů komentovat a v samotnín offline finále ve spolupráci s Dominik "Darwy" Kot.

 

Zaregistruj se do turnaje a ovládni scénu s partnerem Predator!

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

 

 

Pravidla pro turnaje: Predator R6S 5v5 Cup | Grunex Pravidla

*Všichni hráči jsou povinni být připojeni na Grunex Discordu během turnaje!

 

A jaké ceny si odnesou ti nejlepší?

Z každé online kvalifikace si první tým odnese 2 500 Kč.

  • Minimální účast k vyplacení výhry v kvalifikaci je 32 týmů.

Ceny si odnesou ti nejlepší, kteří se probojují až do velkého Grand Finále Predator R6S turnaje a budou celkem ve finále bojovat o celkový prizepool 15 000 Kč.

  • 1. místo 10 000 Kč

  • 2. místo 5 000 Kč

 

Sleduj stream a facebook a zasoutěž si o gear v hodnotě 5 500 kč od Predatoru!

Chceš vyhrát herní myš, headset, nebo super Predator batoh? Není nic jednoduššího, než-li sledovat facebook partnera Predator CZ/SK a v sobotu v termínu kvalifikace, si nenechat ujít oznámení soutěže. Jo a samozřejmě musíš sledovat i stream v podání Marty_vole.

Zahraj si Predator Rainbow Six: Siege turnaj o 20 000 Kč

 

Společně děkujeme partnerovi akce, společnosti Predator

 

Official Trailer | Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

 

Před začátkem (30 min) a v době turnajů nás můžete zastihnout v kolonce "Chat" a případně s námi komunikovat na Teamspeaku ts.grunex.com nebo na Discordu discord.gg/grunex Mimo dobu turnaje nám můžete napsat do komentářů pod turnaj nebo nám napsat na email: peter.supak@grunex.com, viktor.vlcek@grunex.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama