PUBG - Válečný mód se vrací, tentokrát ale jinam
Gaming PUBG Článek PUBG - Válečný mód se vrací, tentokrát ale jinam

PUBG - Válečný mód se vrací, tentokrát ale jinam

Jakub Osička

Jakub Osička

4. 5. 2018 18:45

Warmode se vrací do PUBG. Tentokrát jinam a s jinými zbraněmi.

Reklama

Pokud jste si užívali akční deathmatchový event v Playerunknown's Battlegrounds, který jste měli možnost nedávno vyzkoušet, máme pro vás dobrou zprávu. Warmode se totiž do PUBG znovu vrací - tentokrát s podtitulem Desert Knights. Jak už název napovídá, tentokrát nebudeme pobíhat na starém dobrém Erangelu. Vydáme se do pouštních přestřelek na Miramar.

Už zítra na Miramaru

Event začíná 4. května 2018 ve čtyři hodiny ráno a trvat bude až do 7. května. Hrát se bude pětičlenných squadech na mapě Miramar. NA, EU, AS, SEA, OC, SA regiony budou mít možnost vybrat mezi TPP a FPP režimem, Korea a Japonsko budou mít k dispozici jen TPP.

V každé hře bude maximálně 50 hráčů (tedy maximálně 10 plných týmů). Zóna je viditelná hned z letadla, je stále malá, ale tentokrát prý malinko větší oproti předchozímu War mode. A samozřejmě i tentokrát platí, že se nezmenšuje. Pokud zemřete, objevíte se znovu v letadle.

Pořádné zbraně

Každý hráč má na začátku tentokrát k dispozici náhodnou zbraň z dropu - tedy AWM, M24, Mk14, Grozu, M249 nebo AUG. Dále dostanete helmu i vestu lvl. 3 a dva granáty. Zabitím získáte 3 body, za sražení k zemi je 1 bod a za teamkill nebo teamknock -5 bodů. První tým, který získá 200 bodů, vítězí. Pokud se tak nestane během 15 minut, vítězem je tým s nejvyšším skóre. 

Krvácení při sražení k zemi je zrychleno, oživení spoluhráče je zrychleno na pouhé dvě vteřiny. Dropy, spectating a bombardování v červené zóně jsou vypnuty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama